Najnovšie recenzie zo sekcie Vibromasážne stroje
- Spokojnosť,tento výrobok budem požívať každý deň.
Výborne prekrví cievy
Mám prístroj 5 dní, je vynikajúci na to prečo som prístroj kúpila. Je masívny, stabilný, má 3 druhy vibrácií, využívam ho na posilnenie svalov, ale aj kvôli cievam a lymfe ( zadržanej vode ).
Žiaľ musím ho vrátiť pretože na jednom programe sa prístroj hneď na začiatku sám vypne - zhasne.
Nemám ešte odskúšané všetko.
Kúpila som ho na základe recenzií.
Ocenila by som aj podrobnejšie vysvetlenie k jednotlivým funkciám.
Čo ma dosť prekvapilo bolo, že v ovládači chýba batérka. Kým som túto info našla v manuáli som sa dosť vystresovala, že prístroj nefunguje. Myslím, že cena prístroja je dosť vysoká na to aby tam baterka bola.
Brožúrka aj DVD sú len v nemčine. Chýba mi preklad do SK, alebo CZ jazyka.
- Ok
Master G1
Pridané: 22. júna 2024
(naposledy upravené 22. júna 2024)
Zakúpený v MASTERSPORT.sk
- Doručené, ja ho nemôžem používať, problém s cievami, ale manžel je spokojný
Spokojnosť - robí to čo som potreboval
- Výborný masažný prístroj do domáceho prostredia na zníženie únavy.
- Napájaný je z elektrickej siete, nie batérií.
- Žiadné.
Prístroj môžem len odporučiť, nakoľko dáva možnosť relaxu ľuďom doma, keďže každému nevychádza čas na pravidelný šport po práci v telocvični alebo v prírode. Zatiaľ zariadenie funguje výborné podľa popisu možných funkcií, je v zábehu. Tovar spĺňa moje očakávania a jeho cena je prijateľná. Vďaka
Tovar prišiel poškodený
- Splnil očakávania
- Spokojnosť.
- Veľmi chabý návod.
- Prekrví telo
- Odpuchnú nohy
- Lepší spánok
- Uvolnenie napätia vo svaloch
- Pomohol mi uvolniť dlhodobo stuhnutú krčnú chrbticu
- Odišli mi kŕče a pichanie pri lopatkách
- Perfektná cena
- Ťažký
- Keďže ma protišmykový podstavec, posunúť sa dá len zdvihnutím
Najlepšia kúpa, dlho som váhala nad podobným produktom napríklad vibro shaper ale u tohto produktu ma prilakala cena a s nakupom som velmi spokojna. Pouzivame doma denne uz asi mesiac
- Malý, skladný, ale výkonný.
- Veľmi chabý návod, resp. popis funkcií a cvikov.
Inak spokojnosť. Vidno pomaly prvé výsledky.
Zatiaľ ho mám príliš krátko na hlbšie hodnotenie ale z doterajších skúseností spĺňa pre mňa to čo som od neho očakával.
- Máme ho druhý deň doma, poriadne vám premasiruje celé telo, po tréningu alebo celom dni na nohách.
Som spokojný, netreba vymieňať batérie, netreba používať gel. Jednoducho opásať a zastrčit do zásuvky. Nedá sa porovnať s tým, čo sa predávalo pred viacerými rokmi. Doporučujem.
- Výkonný prístroj na masáž brušných svalov
Ľahké nastavenie rýchlosti diaľkovým ovládaním. Presun pomocou koliesok.
Osvedčil sa.
Master Klarfit Roomik Shake
Pridané: 7. novembra 2023
(naposledy upravené 7. novembra 2023)
Zakúpený v MASTERSPORT.sk
Skladný,dobre a vhodne navrhnutý a použiteľný
Zobrazujem 1 - 20 zo 500 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...25 Ďalšie »