Najnovšie recenzie zo sekcie Vibromasážne stroje
- kvalitná mašinka, predvolené programy sú super,
mám ho len týždeň a už vidím prvé výsledky, vrelo odporúčam
Minimálna hlučnosť,prednastavené programy,treba používať pravidelne a dosiahnete sľubovaný efekt
max spokojnosť
- spolahlivy produkt
Vybrala som si pre nízku cenu, výhoda splácať na splátky a dúfam, že mi pomôže po zdravotnej stránke....
- pohodlné - kupovala som tento výrobok už opakovane
Doručili mi iný tovar ako som objednala - mnou objednaný tovar už nemajú k dispozícii. Musím však uznať, že promptne riešili vzniknutý omyl. Zabezpečili vrátenie tovaru na vlastné náklady do 2 dní od môjho oznámenia. A peniaze mi vrátili do 5 dní. Chválim obchod za korektné správanie.
InSPORTline VibroGym Charles
Pridané: 30. mája 2017
(naposledy upravené 30. mája 2017)
Zakúpený v inSPORTline.sk
- Super
- Nic
Nemam vihradi tomuto produktu
- prístroj nezaberá veľa miesta,
- je tichý,
- sú priložené obrázky cvikov
super cvičenie na doma
- Nepomoze,tuk odburate len poctivym cvicenim.Je to hlupost
Je to hlupost.Tuk odburete len poctivym svicenim.
- Nepomaha odburat tuk,aj ked ho budete mat na sebe cely den.
nevhodny,nesplna ucel
Kvalita výrobku je na veľmi zlej úrovni. MADE IN ROZSYP SA. Skladanie výrobku je pracné, museli sa vŕtať dierky aby vôbec zapadli šróby nakoľko celý výrobok bol zle vycentrovaný a dierky na šróby boli úplne mimo. Za tie peniaze som čakala kvalitnejší tovar. Po spustení na rýchlejší stupeň sa dosť trasie trup a keby sa ho nedržím tak ho asi odvalí.
- Všetko
- Zatiaľ nič
Výborná ako masážny prístroj, toto bol darček pre moju 80 ročnú mamu, ktora ju používa 3-5 krát denne, nenáročná obsluha a spĺňa svoj účel .
- tichý chod
- super dizajn
- fajn pocit po cvičení
- trochu dlhšie vybavenie papierov pri nákupe na splátky
- chýba brožúra na cvičeniam (aj keď je na internete) ale myslím, že by to bol fajn "darček"
ale určite doporučujem, spokojnosť s produktom ako takým aj s dovozom
zatial všeto nad očakávaanie
- Stroj spĺňa svoju funkciu,
- nepresný návod pri montáži ako aj prednastavených programov. Čínske plasty strašne SMRDIA!
Spĺňa svoju funkciu ale smrdi
InSPORTline VibroGym Charles
Pridané: 24. decembra 2015
(naposledy upravené 24. decembra 2015)
Zakúpený v FITKODOMA
Velka spokojnost
Zatiaľ funguje v poriadku.
- prehľadný manuál
- vertikálne aj horizont. vibrácie (samostatne alebo kombinovane)
- skladný
-so strojom sme spokojní, splnil očakávania
Zobrazujem 401 - 420 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Ďalšie »