Najnovšie recenzie zo sekcie Vibromasážne stroje

Pridané: 20. septembra 2019

• Robustné prevedenie
  • Plošina pracuje tak ako si predstavujem.
  • Tichá prevádzka
  • Veľmi, ale veľmi nedokonalý návod na použitie, žiadne info o tom čo ukazuje displej a ako sa používa diaľkový ovládač.

Ak by som sa mal spoľahnúť na návod k vibračnej plošine, tak by som takmer nevedel výrobok používať. Musel som vysledovať systémom pokus/omyl ako sa plošina používa. Na displeji sa mení pri používaní viacero údajov, ale rozoznám len čas a druh prevádzky. Ostatné údaje mi nehovoria nič. V návode nie je o tom ani slovo.
Inak plošina pracuje myslím v poriadku, som spokojný. Až na ten návod na použitie.

Overený zákazník Zdravynakup.sk Overený zákazník

Pridané: 9. septembra 2019

Odporúča produkt
  • prístroj bol zakúpený na liečbu starších osôb čo vyžaduje stabilitu výrobku ( prístroj má preto väčšie rozmery) a vhodnú estetiku
  • retro design výrobku a zlatý (žltý) vzhľad zapadol do interiéru (štýlový nábytok a klasické parkety- žlté)
  • ovládanie diaľkovým ovládaním je jednoduché a má možnosti zvoliť automatické a manuálne programy
  • informácie z automatických programov na LED displeji počas prevádzky napomáha voliť manuálny program diaľkovým ovládačom
  • (hudbu som ešte neskúšal)
  • výrobok dosahuje uvedené parametre a zodpovedá cene

-návod neobsahuje pripevnenie gumených pásov (pre posiľovanie rúk) o prístroj (výklopné pliešky s otvorom)
-biomagnety sú rozostavené na veľké chodidlo a pri menšom ženskom chodidle chodidlo neprekryje magnety (11 pre každú nohu))

Pridané: 6. septembra 2019

Odporúča produkt

Jednoducha obsluha aj prevadzka.

Reakcia značky Hop-Sport

pekne Vám ďakujeme za pozitívne hodnotenie!
S priateľským pozdravom,
Tím obchodu Hop-Sport.

Overený zákazník Zdravynakup.sk Registrovaný používateľ

Pridané: 3. septembra 2019

Odporúča produkt
  • prístroj s magnet.terapiou som zakúpil pre zdravotný účel
  • tichý chod prístroja aj po zaťažení takmer 100 kg váhou umožní používať stroj bez hudby aj v bytovke vo večerných hodinách
  • prístroj aj pri automaticky nastavenom programe ukazuje parametre počas používania, čo poslúži pre manuálne nastavenia programov
  • hudbu som zatiaľ neskúšal, lebo nemám nahratú relax.hudbu
  • zatiaľ nič

-prístroj zodpovedá cene
-prístroj som práve zakúpil a mal by slúžiť pre stimuláciu svalstva osobe so zanedbaným pohybom - zdravotný problém (poškodené stavce chrbtice a nedokrvené končatiny-konce chodidiel)
-retro štýl resp.okruhlý displej vyhovuje, zlatá farba je podľa požiadavky - zhoduje sa s farbou drevených parkiet a prístroj sa dá používať aj pri sledovaní TV a ľahko odložiť do spálne pod manž.posteľ, kde je už uložená dig.váha
-vibračná plošina je dosť veľká a stabilná, aby sa mohla bez problémov postaviť aj staršia osoba (cca 70 rokov)
-rehabilitačný program (čas a intezitu) overiť u lekára (upozorniť napr.kŕčové žily)
-profesionálnych športovcov (lyžiarov, maratóncov) asi prístroj neupokojí, na to slúžia drahšie prístroje, ale pre starších manželov postačí

Overený zákazník eFitness.sk Overený zákazník

Overený zákazník Duvlan.sk Overený zákazník

Pridané: 2. septembra 2019

Zakúpený v Duvlan.sk

• veľmi dobrý produkt

veľmi dobrý produkt, je dôležitý výkon a tento má to, čo potrebujem, vrelo odporúčam, pomer cena a kvalita. Splnil očakávania.

Pridané: 29. augusta 2019

• Tichý chod
  • Dobrá manipulácia
  • Dobrá cena
  • Návod na obsluhu

Veľmi tichá plošina s výhodou 3D vibrácií. Hodnotím po mesiaci používania 2x denne ako doplnok k cvičeniu. Pomohla mi mierne schudnúť v partiách, kde sa mi to nedarilo cvičením a pozurujem aj zmiernenie celulitídy. Skvelá vec na kĺby a chrbticu. Spokojnosť. Odporúčam.

Overený zákazník Topshop Overený zákazník

Overený zákazník Wellneo Overený zákazník

Pridané: 17. augusta 2019

Zakúpený v Wellneo

Odporúča produkt
  • Gymbit Vibroshaper je tichý.Cvicim 3x denne a výsledky sa pomaly dostavuju.Splnuje moje očakávanie.
  • Nieje žiadna.

Gymbit Vibroshaper mam krátku dobu.Zatial veľká spokojnosť.
Mala som možnosť vyskúšať aj 3D prístroj,ale tento je úplne postacujuci na moje cvičenie. Doporučujem všetkým. Je kvalitný a tichý. Ľahká manipulácia má kolieska na presun.Nezabera veľa miesta,je skladny. Super dobrý nákup aj s príkladom jedálnička na týždeň a doprovodnou knihou v Slovenskom jazyku aj vo viacerých jazykoch.

Pridané: 13. augusta 2019

Odporúča produkt

Maximalna spokojnost, citim sa lepsie, mam spevnene svaly po tyzdni pouzivania. Posobi pozitivne na travenie, na ochabnute svaly.

Pridané: 13. augusta 2019

• dobrá cena

InSPORTline VibroGym Lotos

InSPORTline VibroGym Lotos

Overený zákazník inSPORTline.sk Overený zákazník

Pridané: 12. augusta 2019

Zakúpený v inSPORTline.sk

Odporúča produkt

ešte ho máme krátko, takže neviem vyjadriť svoj názor, ale tiež zodpovedá popisu obchodu

Spartan Vibro Plate

Spartan Vibro Plate

Overený zákazník inSPORTline.sk Overený zákazník

Pridané: 31. júla 2019

Zakúpený v inSPORTline.sk

• Spartak Vibro Platbe je tichý
  • Pri jeho vyššej váhe postrádam kolieska na presun.
  • Vybracnu plošinu vraciam.

Spartan Vibro Plate je pekného vzhľadu, má tichý chod.
Minusom sú chýbajúce kolieska na presuvanie 20 kg prístroja.
Kúpa bude dobrá pre cvičencov,ktorí nemajú problémy s presunom prístroja.
Takým ho na 100% doporučujem.

Overený zákazník Sirel Overený zákazník

Pridané: 24. júla 2019

Zakúpený v Sirel

• Je senza

Klarfit Vibe 4DX

Klarfit Vibe 4DX

Pridané: 19. júla 2019

Odporúča produkt
  • plošina je tichá, vyhovujú mi prednastavené programy
  • každý program vypne po 10 min...uvítala by som, keby sa dal naprogramovať čas, napr. aj na 60 min

P.R.C. VibroShaper

P.R.C. VibroShaper

Overený zákazník Zdravynakup.sk Overený zákazník

Pridané: 16. júla 2019

Odporúča produkt

Zatiaľ som spokojný. Výhodná cena.

Pridané: 12. júla 2019

Odporúča produkt
  • skladný, tichý, jednoducho ovládateľný, "miláčik"
  • nepoznám žiadne

Overený zákazník Duvlan.sk Overený zákazník

Pridané: 8. júla 2019

Zakúpený v Duvlan.sk

Odporúča produkt
  • Pri druhom použití sa roztrhol jeden expander, pp. skrytá vada materiálu.

Pridané: 5. júla 2019

Odporúča produkt
  • kvalitna vibracna plosina za super cenu

HMS SVP02

HMS SVP02

Overený zákazník FGYM.SK Overený zákazník

Pridané: 1. júla 2019

Zakúpený v FGYM.SK

• Výrobok je prekvapivo tichý
  • Používame ho len chvíľu, ale zatiaľ slúži bez problémov. Dáva to, čo som od neho očakával.
  • Bol by vhodnejší lepší - podrobnejší návod na obsluhu. V návode je len veľmi stručne opísaný výrobok. Chýba tam množstvo informácii - napr. upnutie expandérov, opis jednotlivých programov, odporúčané cvičenia, ...
  • Používame ho len chvíľu - občas v ňom pri používaní niečo puká, ale predpokladám, že je to len pri nerovnomernom zaťažení - po presunutí záťaže (malé presunutie na plošine napr. dozadu) to zvyčajne prestane.
  • Vrchná gumová plocha sa pri používaní vplyvom vibrácií odliepa - robí sa v strede "bublina". Po zatlačení sa to opäť prilepí - niečo ako samolepka. Zatiaľ mi to neprekáža.

Zobrazujem 281 - 300 zo 500 recenzií 1...13 14 [ 15 ] 16 17...25