Najnovšie recenzie zo sekcie Vibromasážne stroje
- Doteraz som sa s podobnými účinkami po prvom použití nestretol
- Bez akéhokoľvek pocitu
- Výhoda cvičenia v domácom prostredí.
- Plošina je tichá, dá sa cvičiť aj skoro ráno, prípadne neskoro večer bez toho, aby ste vyrušovali susedov. Ovládač je super pomôcka. Cvičím krátko cca týždeň-denne 10min., ale už vidím výsledky hlavne na stehnách a bokoch. Super vecička!
Zatiaľ som veľmi spokojná, mám sedavé zamestnanie a začali ma dosť bolieť, páliť nohy, niekedy som nevedela za stolom ani obsedieť, každý večer si na doske dám 10 - 15 min a nohy ma už nebolia a sú pevnejšie, ja kúpu rozhodne neľutujem, mne to pomohlo, cítim sa lepšie :)
Zatiaľ som využila iba jedno cvičenie, hneď po rozbalení tovaru. Bol to príjemný zážitok.
- tichý, pohodlný a snáď bude aj účinný (zatiaľ cvičím len krátko)
Zatiaľ som spokojná
je ľahký a praktický
Produkt sme si vybrali , lebo má niekoľko programov a pás , je stabilný a nie je príliš hlučný . Odporúčam aj iným zákazníkom . Detaily mohli byť prevedené precíznejšie .
Plosina je super, ale hlavne pre zdravsich ludi. Ja mam problemy s chrbticou a fyzioterapeut mi odporucil cvicit na nej max 10min, neprehanat to, vtedy mozu trpiet slachy. Je to dobra vec, ale pri zdravotnych problemoch sa radsej poradit s lekarom
- Funguje podla ocakavani.
- Unesie a zvlada aj 110kg chlapa.
- Na dotyk dobre spracovanie.
- Dialkove ovladanie.
- Kratky privodny kabel.
- oveľa lacnejšia "kópia" VibroShaperu
- verím, že mi pomôže
- Super stroj, tichý
Este ho mame len par dni, ale spokojna je cela rodina :-)
Zatiaľ je to len krátky čas,čo prístroj máme,ale je to fajn, je to také uvoľňujúce stáť na ňom a cvičiť
Má veľmi dobrý výkon, super cenu, zatiaľ len superlatívy z mojej strany
Zatial som spokojna, za cenu je kvalita dobra
Je super
- celkom tiché zariadenie
- vibrácie sú dosť silné
- 10 programov je viac ako dosť
- nemá kolieska na presun zariadenia, pri váhe 18kg s tým môže mať niekto problém
Celkovo spokojnosť, aj keď som ostal prekvapený, že súčasťou dodávky je aj proti vibračná podložka, ktorá nie je spomenutá ako súčasť balenia.
Zobrazujem 321 - 340 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Ďalšie »